Gerrie Koppers 

Gerrie Koppers uit Aoffere verzorgt de interviews. In een ontspannen stijl stelt Gerrie de gasten op hun gemak. Binnen de huiselijke sfeer van de Praotcaststudio weet Gerrie de gasten mooie verhalen te ontfutselen.

Hans van Oijen

Bij deze Boven-Eindse miens stroomt het toneelbloed door zijn aderen. Hans verzorgt met zijn warme stem alle voice-over teksten.

Henk van Elk

Henk van Elk uit het schonne Pûflik legt in elke praotcast een Maos en Waols woord of gezegde uit. Henk is al jaren actief lid van de Historische Vereniging Tweestromenland en is d’n  aondrager van ‘t Maos en Waolse dictee….kort gezèèd is Henk ‘ne Bewaorsmiens vaen onze Maoas en Waolse taol. 

Rinie van Haren

Waor ge Rini vaen zou kunne kenne  is de website Blik op Benejen Eind …….én nie te vergete vaen z’n mooie gedichte in ‘t dialect die ge iedere wèèk in De Maos en Waoler kunt leze. Aan het eind van elke Maos en Waolse Praotcast leest Rinie een prachtig gedicht voor, uit één van zijn bundels.

Koen Wijnands

Koen Wijnands uit Boven-Eind is de technische man achter de Praotcast. Koen zorgt voor de perfecte opnames. Vervolgens knipt en plakt hij met de digitale hulmiddelen alles - voorzien van een achtergrondmuziekje - samen tot een mooi geheel.

Peter Willems

Peter Willems uit Deest is de initiatiefnemer van deze Maos en Waolse Praotcast. Peter is geboren en getogen in Deest. Zoon van Frans van Thé van Cis uit Puflik (kleinzoon van Doortje Hulst uit Puflik) en Hannie van Knil den Hollander uit Deest.

Peter zit in het bestuur van dorpshuis ’t Trefpunt en houdt van reizen, prutsen en sporten. Peter is naast Karel en Annemiek redactielid.

Annemiek Breimer

Annemiek is geboren en getogen in Druten. Vanuit de Bewaorsmiense is ze bij dit klupke terecht gekomme.
Daornast zingt ze met 'Ut kum vaenèèigus' eigesgemakte nummerkes in 't Maos en Waols.
Als redactielid draagt ze graog haar steentje bij.

Karel van den Beld

Karel is als jongste zoon van Geer de smid en Truus van de winkel geboren in Winssen. Hij woont in Druten, zit in de werkgroep van De Bewaorsmiense, speelt zelf graag toneel en houdt van sporten en muziek. Karel is redactielid en verzorgt de PR.